blog-logo

Băut și fără permis de conducere, pe o șosea din Brașov

Băut și fără permis de conducere, pe o șosea din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 28 aprilie 2021, în jurul orei 01.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În continuare, procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,39 mg/l alcool, sens în care, acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 rep. privind circulația pe drumurile publice.

Alte articole:   Polițele RCA se vând în rate, după ce prețurile au crescut masiv

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.