blog-logo

Încă un urs cu o poveste dramatică a ajuns în Sanctuarul Libearty Zărnești!

Încă un urs cu o poveste dramatică a ajuns în Sanctuarul Libearty Zărnești!

În fiecare seară era alungată cu bâte, hăituită și speriată cu sunete puternice, ba chiar a și fost bătută…totul pentru că venea să caute câte-o bucată de pâine sau ceva să-i potolească foamea cumplită. Venea de pe dealuri și intra prin curțile oamenilor care o speriau îngrozitor.

Este calvarul prin care a trecut timp de o lună o puiuță de urs, în localitatea Subcetate – Harghita. Din fericire, tot chinul a luat sfârșit azi-noapte când micuța a ajuns în Sanctuarul AMP Libearty. Are puțin peste 2 ani și nu cântărește mai mult de 70 de kilograme. Deși nu prezintă semne de boală, medicul vetetinar spune că este extrem de slăbită și deshidratată, foarte mică pentru vârsta ei și se vede clar că nu a avut ce mânca. A fost vaccinată antirabic, deparazitată și microcipată. Deocamdată, va petrece un timp în zona de carantină a sanctuarului pentru a se întrema iar atunci când va fi pregătită, va fi eliberată în pădurea de la Libearty unde se va putea juca în voie, va putea să se cațere în copaci și să înoate în piscină și nu va mai simți niciodată foamea!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate