blog-logo

STS: Peste 4 milioane de apeluri false sau din greșeală la 112, în 2020

STS: Peste 4 milioane de apeluri false sau din greșeală la 112, în 2020

Numărul unic de urgenţă 112, a fost apelat de peste 4 milioane de ori anul trecut, din greşeală sau în glumă, arată un raport al STS.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) susţine că numărul 112 a fost apelat în 2020 de 4,4 milioane de ori din greşeală, pentru a cere informaţii, pentru a face farse ori pentru adresa injurii.

„Operatorii STS au preluat, anul trecut, peste 10 milioane de apeluri, în medie, în mai puţin de 4 secunde”, au transmis reprezentanţii STS, duminică, printr-o postare pe Facebook.

Aceştia susţin că media europeană este sub 12 secunde.

Conform reprezentanţilor STS, pentru ca fiecare persoană care sună la 112 să primească ajutor cât mai repede, operatorii STS transferă urgenţele către dispecerii agenţiilor de intervenţie – Ambulanţă, ISU-SMURD, Poliţie, Jandarmerie sau Salvamont.

Alte articole:   Rata şomajului în județul Brașov s-a stabilizat la un nivel scăzut

De 4,4 milioane de ori, a fost apelat numărul unic de urgenţă, în 2020, din greşeală, pentru a cere diverse informaţii, pentru a face farse ori a aduce injurii”, se mai arată în postare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov