blog-logo

Cîmpeanu: Greutatea ghiozdanului va scădea treptat începând din toamna anului viitor

Cîmpeanu: Greutatea ghiozdanului va scădea treptat începând din toamna anului viitor

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu susține că greutatea ghiozdanului va scădea începând din toamna anului viitor, prin introducerea manualelor digitale.

Cîmpeanu susține că elevii care se plâng de greutatea ghiozdanelor pe care trebuie să le ducă la și de la școală au „perfectă dreptate”.

„Sunt foarte multe teme de casă, sunt foarte multe manuale și auxiliare. (…) Asta încercăm să facem: manuale disponibile în format digital. Sunt foarte multe teme de casă, sunt foarte multe manuale și auxiliare”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena3.

Întrebat de când va scădea greutatea ghiozdanelor, ministrul a spus că acesta este un proces de durată.

„Facem eforturi începând din toamna anului viitor, dar nu va fi o scădere radicală dintr-un moment într-altul, va trebui să fie un proces treptat pe parcursul a, dacă vreți neapărat un termen, 2, 3, 4 ani”, a precizat Cîmpeanu.

El a mai spus că în Planul Național de Redresare și Reziliență sunt prevăzuți 780 de milioane de euro pentru digitalizarea educației.

Alte articole:   Pepe are acum un nou look!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.