blog-logo

Căsuța Iepurașului și vânătoare de ouă, în Făgăraș

Căsuța Iepurașului și vânătoare de ouă, în Făgăraș

Iepurașul și Zâna primăverii vor poposi pentru 5 zile la căsuța de poveste din centrul municipiului Făgăraș, pentru a-i bucura pe cei mici.

Începând de astăzi, Iepurașul de Paște îi așteaptă pe cei mici la căsuța lui, unde în fiecare zi va organiza vânătoare de ouă.

“Mare atenție, în fiecare zi se va organiza o vânătoare de ouă! Cei mai iscusiți vânători vor fi răsplătiți pe măsură. Toți copiii vor primi surprize dulci din partea iepurașului.

În paralel se va desfășura și tradiționala campanie de ajutorare „Iepurașul la cutie”. Cei care doresc pot dona haine, jucării sau dulciuri. Cadourile vor fi preluate de Crucea Roșie Făgăraș și vor fi dăruite copiilor mai puțin norocoși”, transmite Primăria Făgăraș.

Startul evenimentului va fi dat luni, 26 aprilie, și se va încheia vineri, 30 aprilie.

Alte articole:   Taxa pentru plăcuțele de înmatriculare poate fi plătită prin ghiseul.ro, fără autentificare

Fiind o perioadă cu restricții, copiii care doresc să îl vadă pe urechilă, între orele 17:00 – 20:00, vor trebui să respecte distanțarea fizică de 10 ouă colorate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov