blog-logo

Mai sunt doar câteva zile pentru ridicarea tichetelor „Dar din suflet pentru seniori“

Mai sunt doar câteva zile pentru ridicarea tichetelor „Dar din suflet pentru seniori“

Pensionarii brașoveni, beneficiari ai programului „Dar din suflet pentru seniori“ sunt așteptați să ridice tichetele valorice.

A mai rămas doar o săptămână în care se derulează Campania „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale, respectiv până în data de 29.04.2021.

DAS Brașov precizează că până în prezent au intrat în posesia tichetelor valorice 1.230 de beneficiari, iar în Campania  precedentă, derulată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, și-au  revendicat tichetele valorice un număr de aproximativ 1.700 de beneficiari.  

Reamintim  că,  persoanele  îndreptățite  sunt  pensionarii  cu  domiciliul  stabil  în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2021 inclusiv și a căror pensie este de până la 1.000 lei inclusiv. 

Alte articole:   Autostrada Ploiești-Brașov: Au fost stabilite punctele de legătură cu centurile ocolitoare de pe DN 1

În cadrul campaniei, se acordă 10 tichete sociale în valoare de 10 lei (valoare totală 100 lei) și pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare. 

Cererea trebuie să fie însoțită de următoarele documente:

  • actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;
  • cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;
  • împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile;
  • actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie.

Actele  menționate  mai  sus  sunt  obligatorii,  neprezentarea  unuia  dintre  acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale. Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie.  

Alte articole:   Cum afli câți bani ai la Pilonul II de pensii?

Distribuirea tichetelor sociale se face după următorul program: – luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.00 (pauză pentru dezinfecție 11.30-12.00)  – joi 08.30-17.00 ( pauze pentru dezinfecție 11.30-12.00 și 14.30-15.00). 

De asemenea, pentru a reduce timpul de așteptare, persoanele interesate pot opta pentru programare  online  accesând  site-ul  www.dasbv.ro  –  https://dasbrasov.programero.ro/-secțiunea programări on line/fă-ți o programare/tichet social pentru vârstnici.   

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de  email  dasbv@dasbv.ro  sau  la  sediul  Direcției  de  Asistență  Socială  Brașov,  din  str. Panselelor, nr. 23.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate