blog-logo

VIDEO Viceprimarul Sebastian Rusu: „Din vară vom avea, foarte probabil, în Liga a 2-a, FC Brașov! Va fi un proiect comun!”

VIDEO Viceprimarul Sebastian Rusu: „Din vară vom avea, foarte probabil, în Liga a 2-a, FC Brașov! Va fi un proiect comun!”

Primăria Brașov a făcut toate demersurile ca echipa FC Brașov să ia parte la următorul sezon, cel mai probabil în Liga a 2-a. Toate echipele din Brașov sunt invitate să facă parte din noul proiect fotbalistic al Brașovului. Sebastian Rusu, viceprimarul Brașovului, a oferit, într-un interviu exclusiv acordat Gazetei Sporturilor, toate detaliile despre proiectul reînvierii clubului de tradiție de sub Tâmpa.

Brașovul fotbalistic e, azi, împărțit. Nucleul suporterilor e cu SR Brașov, echipa cu cele mai mari șanse la promovare este Corona, în liga secundă există și Kids Tâmpa. Cum municipalitatea deține toate elementele legendarului club FC Brașov, ideea reînvierii clubului-fanion al orașului e mai aproape de realizare ca oricând. Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu Sebastian Rusu, viceprimarul Brașovului, cel care a recunoscut că Primăria vrea să readucă la viață brandul FC Brașov. Însă, la acest proiect sunt invitate absolut toate echipele de fotbal care activează în municipiul Brașov, nu doar Corona, care în momentul de față conduce seria de liga a treia din care face parte.

Alte articole:   VIDEO Brașovul va fi, pentru prima dată, gazda unei competiții internaționale de handbal și baschet destinată persoanelor cu dizabilități locomotorii!

Întregul interviu în puteți citi pe sportbv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate