blog-logo

VIDEO Sute de copaci plantați în zona Sanctuarului Libearty Zărnești

VIDEO Sute de copaci plantați în zona Sanctuarului Libearty Zărnești

Astăzi este Ziua Pământului, ziua în care cu toții trebuie să ne oprim și să ne gândim măcar o secundă la viitorul nostru și al celor dragi nouă, înainte să fie prea târziu.

Această mișcare a apărut pentru a proteja mediul înconjurător datorită expresiei comune a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat și mai verde! Pentru a celebra această zi, Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân Brașov în parteneriat cu Asociația Milioane de Prieteni și FIN-ECO S.A. au inițiat o actiune de ecologizare în perimetrul adiacent zonei adăpostului! Din păcate, oamenii aruncă gunoaie pe câmpuri și nu le pasă de efectele negative ale acestora asupra mediului și a sănătății noastre!

Tot pentru a fi mai buni cu Pământul ce ne găzduiește pe toți, în urmă cu câteva zile, personalul AMP împreună cu voluntari din cadrul AIESEC, dar si cei care le sunt alături de mult timp, au plantat câteva sute de copaci în zona Sanctuarului de Urși Libearty Zărnești, cu sprijinul Regiei Publice a Pădurilor ROMSILVA.

Pădurile sunt secerate fără milă lăsând animalele sălbatice fără adăpost și hrană, oceanele, râurile sunt copleșite de gunoaie. Omorâm ființe pentru a ne îmbrăca elegant, folosim resursele naturale fără noimă… Nu ne gândim că ne otrăvim zi de zi cu un aer pe care chiar noi l-am îmbolnăvit. Din egoism și nepăsare nu luăm în calcul că noi suntem principalii vinovați pentru tot ce se întâmplă acum. Nu ne gândim că acțiunile noastre banale omoară zilnic oameni, animale, specii. Salvează un animal și oferă-i o viață demnă, fii mai empatic cu cei din jur, plantează un copac, mergi mai mult pe jos. Sprijină și tu pământul! El are nevoie de noi toți!”, a declarat Cristina Lapis – președinte Asociației Milioane de Prieteni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.