blog-logo

Viceprimarul Sebastian Rusu, precizări în plenul ședinței Consiliului Local, despre proiectul FC Brașov

Viceprimarul Sebastian Rusu, precizări în plenul ședinței Consiliului Local, despre proiectul FC Brașov

Viceprimarul Sebastian Rusu, a făcut o serie de precizări în plenul ședinței Consiliului Local, despre proiectul FC Brașov, echipa fanion a județului de-a lungul timpului.

Iată ce a declarat edilul:

Vreau să fac unele precizări în legătură cu anumite informații care au apărut în spațiul public legate de FC Brașov – echipa de fotbal a orașului Brașov. Unele dintre aceste informații mi-au fost atribuite direct – de multe dintre acestea nu mă dezic și mi le asum. Dar au existat anumite informații care fie au fost interpretate greșit, fie au fost scoase din context și au fost prezentate în mod diferit față de cum le-am transmis.

Așadar, marca FC Brașov aparține comunității Brașovului și va fi cesionată unei structuri juridice noi.

Din punct de vedere juridic, FC Brașov va fi un proiect înființat de la zero în mod transparent, pe criterii clare și corecte. Este un proiect în care sunt așteptați să se implice și să se asocieze cu Municipalitatea toți cei care vor dori.

Marca FC Brașov nu va fi atribuită unei alte persoane juridice care deja există și funcționează, deci nici vorbă să fie cedată clubului Corona. Niciodată nu a fost luată în calcul această variantă!

Revin la FC Brașov. De ce îl numim proiectul FC Brașov? Pentru că vrem ca în jurul numelui de FC Brașov să aducem întreaga comunitate brașoveană. Și aici mă refer la municipalitate, cluburile de fotbal din municipiul Brașov, școlile private de fotbal, suporteri și foștii fotbaliști, firmele, mediul de afaceri și organizațiile de business din Brașov, cetățenii Brașovului, iubitorii de sport din Brașov și brașovenii de pretutindeni.

Până la vară, când juriștii ne vor comunica evoluția lucrurilor în proiectul FC Brașov, tuturor echipelor din Brașov care evoluează în Liga a 3-a le urez mult succes și le îndemn la fair-play!”.

Alte articole:   FC Brașov a învins cu 3-1 pe Dunărea Călărași

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov