blog-logo

Marius Dunca: ,,Spitalele brașovene nu primesc finanțare, dar suntem campioni la corupție”

Marius Dunca: ,,Spitalele brașovene nu primesc finanțare, dar suntem campioni la corupție”

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, a semnat recent alte 10 contracte de finanțare, în valoare totală de 146 milioane lei, prin care sprijină 9 spitale și un centru social în combaterea pandemiei SARS-CoV-2. Nici un spital din județul Brașov nu a primit finanțare.

Senatorul PSD Marius Dunca consideră că județul Brașov a fost uitat de coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR, care nu a alocat fonduri pentru ca brașovenii să aibă parte de servicii medicale de calitate.

”Cum este posibil ca alte spitale din țară să primească fonduri, iar la Brașov nu avem parte decât de promisiuni neonorate? S-au semnat contracte de finanțare cu unități spitalicești din București, Medgidia, Caracal, Miercurea Ciuc, Rovinari, Oradea, Târgu Secuiesc, Hârlău. Când va veni și rândul Brașovului?

Alte articole:   Direcția de Asistența Socială Râșnov caută voluntari

Cei de la guvernare au uitat de județul nostru. Ce fac însă parlamentarii brașoveni de la PNL-USR? Au uitat că au fost trimiși de cetățenii Brașovului să le reprezinte interesele? De ce nu fac nimic pentru sistemul de sănătate brașovean? Nici de Spitalul Regional nu se mai aude nimic.

În timpul guvernării PSD s-au investit milioane de euro în județul Brașov: la Maternitatea Brașov, aproximativ 6 mil de euro, la Spitalul Județean investiții în infrastructură, construcție și echipamente-8 milioane Euro, Proiect UPU nou Banca Mondială și Ministerul Sănătății-5 mil Euro, RMN nou-Banca Mondială și Ministerul Sănătății-1.3 mil Euro. Dreapta a închis spitalul municipiului Săcele și, după 6 ani am reușit să redeschidem acest spital în 2017, tot cu ajutorul banilor proveniți de la Guvernul PSD-5 milioane. Spitalul din Zărnești a primit finanțare de 1.7 milioane de lei, iar spitalul din Codlea a primit de la Ministerul Sănătății 1.1 milioane de lei pentru ecograf și aparatul de radiologie.

Alte articole:   Grădina Zoologică angajează!

În loc să aducă bani pentru județ, liberalii îi sifonează prin membrii de partid care au ajuns în spatele gratiilor din cauza ilegalităților făcute în spitalele brașovene. Unitățile spitalicești din județul nostru nu primesc finanțare, în schimb suntem campioni la acte de corupție” a concluzionat senatorul Marius Dunca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate