blog-logo

Peste 140 de sancțiuni au fost date, luni, de polițiștii din Brașov

Peste 140 de sancțiuni au fost date, luni, de polițiștii din Brașov

La data de 19 aprilie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat noi acțiuni preventiv-reactive, care au avut ca scop verificarea modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2, acționând în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov.

Activitățile de verificare sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Pe parcursul desfășurării activităților, polițiștii brașoveni au intensificat activitățile informativ-preventive pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la riscul la care se expun dacă nu sunt respectate măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică și au continuat activitățile de relaționare cu organizatorii de evenimente publice/private de pe raza de competență, în vederea transmiterii recomandărilor cu privire la respectarea măsurilor impuse pe timpul stării de alertă.

Alte articole:   Polițiștii au verificat, duminică, peste 580 de locații, 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate și aproximativ 90 de mijloace de transport persoane

Ieri, 19 aprilie 2021, polițiștii brașoveni au verificat  1.090 de locații, 59 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și 113 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 136 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 6 aplicate pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate fiind de 8.100 lei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au verificat peste 2.730 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

Solicităm tuturor cetățenilor să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică, să nu se expună la riscuri și să respecte normele legale în vigoare.

Alte articole:   Polițiștii au verificat, duminică, peste 580 de locații, 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate și aproximativ 90 de mijloace de transport persoane

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate