blog-logo

Grupul consilierilor județeni PSD trage un semnal de alarmă legat de întârzierea proiectelor importante ale județului Brașov

Grupul consilierilor județeni PSD trage un semnal de alarmă legat de întârzierea proiectelor importante ale județului Brașov

Bugetul Consiliului Județean a fost adoptat în urmă cu puțin timp, într-o grabă foarte mare, dorindu-se astfel ca legislativul să fie doar o extensie inutilă a executivului. Mai mult decât atât, bugetul a fost supus votului în integralitatea sa și nu pe capitole, așa cum ar fi fost normal.

Alocările bugetare pentru județul Brașov din partea guvernului PNL, în ultimii doi ani, urmează, din păcate, un trend descendent. Putem vorbi de un buget al austerității și subdezvoltării pentru județul nostru.

Unul dintre cele mai importante proiecte, Aeroportul Brașov, bate pasul pe loc și ni se livrează termene de inaugurare ale acestuia tot mai îndepărtate, ultimul termen înaintat fiind acela de 1 Aprilie 2022. Oare executivul ne pregătește încă de anul acesta o farsă pentru întâi aprilie anul viitor?!? Așa cum noi o spunem de mai bine de 8 ani, PNL Brașov folosește Aeroportul Brașov pe post de vehicul electoral, doar că acum avem și confirmarea unuia dintre constructori, acesta declarând în presa de zilele trecute, nici mai mult nici mai puțin decât că: ,, Proiectul Aeroportului Brașov este paralizat total, nu mai lucrează mai nimeni în ziua de azi, doar câțiva muncitori de la Bog`Art. EI ȘI-AU FĂCUT CAMPANIE ELECTORALĂ. ” confirmând astfel cele expuse de noi în spațiul public în ultimii ani.

Un alt proiect important care pare a fi ignorat este Spitalul Regional Brașov.
Deși a fost anunțat cu surle și trâmbițe în presa brașoveană, prin conferințe de presă sforăitoare, că se va face front comun între Consiliul Județean Brașov și Primăria Brașov pentru realizarea acestuia, vedem că nu s-a alocat nici măcar un leu pentru acest proiect în proiecția bugetară a anului 2021 și nici în estimările pentru anii 2022-2024.
PNL-USR își dorește transformarea acestui proiect important pentru Brașov și nu numai, într-un proiect ”fantomă” folosit în scop electoral pentru anul 2024, pentru că altfel nu ne putem explica de ce acesta nu este prins în bugetul viitor.

Este inadmisibil ca proiectele vitale pentru județul Brașov să aibă parte de o asemenea tergiversare. Brașovenii nu merită, cu siguranță, să aibă parte doar de promisiuni neonorate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.