blog-logo

Întâlnire regională a Pro România, la Brașov

Întâlnire regională a Pro România, la Brașov

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, la Brașov, în organizarea lui Mihai Mohaci, coordonator regional  al Pro România, a avut loc o întâlnire Regională PRO România, cu lideri și reprezentanți ai organizațiilor județene din Brașov, Mureș, Sibiu,  Covasna și Harghita.

La această întâlnire au participat din partea conducerii centrale a PRO România Marian Neacșu și Alin Văcaru – Secretar general.

Mohaci a precizat că, în urma discuţiilor, s-au desprins trei concluzii importante:

  • „Este prima întâlnire în acest format, una în cadrul căreia am discutat mai mult despre viitor, despre #reconstrucția proiectului nostru politic și vă pot spune, ca o primă concluzie, că există o unanimitate în sensul că acest proiect trebuie continuat, că el poate fi relevant pentru scena politică românească și că, în anul 2024, PRO România poate fi un partid de care să depindă construcția alianțelor politice pre sau post electorale”.
  • „În al doilea rând, din discuția cu toți colegii noștri, a rezultat nevoia consolidării identității noastre politice ca partid de centru-stânga, modern, pro-european, un partid care să aibă și o viziune naționalistă, civică”.
  • A treia concluzie: există disponibilitatea tuturor colegilor noștri de a ne preocupa foarte serios în acest an pentru organizarea alegerilor interne la nivel de comune, orașe, municipii, a conferințelor județene de alegeri, iar la final, să fim în măsură și să ne permită evoluția pandemică să organizăm congresul național al partidului, unde să venim cu un program politic și un program de guvernare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 1 milion de luminițe vor fi aprinse în Brașov pe 30 noiembrie. Cum vor circula mijloacele de transport în comun ale RAT către centrul orașului?
  1. Aceasta relicva politica a aparut iar? Dupa cate pendulari politice prin partide a facut, ultimul scor la alegeri e si prea mare. Rusine!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.