blog-logo

18 aprilie 2021

UPPERHOUSE B.H. S.R.L anunta inceperea proiectul cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului BRAŞOV, respectiv Contract de finanțare Nr. M2-8667 din 08-04-2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea UPPERHOUSE B.H. S.R.L..

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

  • -menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
  • -menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor
Alte articole:   63,82% dintre candidații la posturile de director în școlile brașovene au promovat proba scrisă

Valoarea proiectului este de 282.237,8725 (valoarea totala) din care : 245.424,15 RON lei grant si 36.813,6225 RON lei cofinanțare.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate, Axa prioritara 3- Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia Covid -19, Prioritatea de investitii 3D- Sprijinirea capacitatii IMM-URILOR de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.