blog-logo

Cătălin Nan (FNAP): Vocea părinților trebuie să ajungă la decidenții din instituțiile statului

Cătălin Nan (FNAP): Vocea părinților trebuie să ajungă la decidenții din instituțiile statului

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți (FNAP) vă invită să completați un chestionar despre situația învățământului în contextul pandemic în care ne aflăm, context care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din întreaga lume.

FNAP vă invită să răspundeți la câteva întrebări care vizează percepția dumneavoastră cu privire la impactul imediat și pe termen mediu al acestor activități asupra instruirii elevilor.

Pentru a răspunde chestionaurlui, accesați link-ul de mai jos:

https://forms.gle/o64PpAoMuXketCSJA

„Îndemn toți părinții să completeze acest chestionar pentru a avea o cât mai bună viziune a situației învățământului «la firul ierbii». Știm cu toții frustrările, neajunsurile și eforturile pe care le fac părinții în această perioadă dificilă. Este necesar ca vocea lor să ajungă și la decidenții din instituțiile statului. Federația Națională a Asociațiilor de Părinți are statut de invitat permanent la Ministerul Educației, iar acest sondaj ne va ajuta să vedem realitatea din spatele deciziilor instituțiilor publice”, ne-a declarat Cătălin Viorel Nan, vicepreședintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Buna ziua

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.