blog-logo

Un politician brașovean vrea să fie administrator la Electrica

Un politician brașovean vrea să fie administrator la Electrica

14 candidați sunt pe lista preliminară pentru a face parte din Consiliul de Administrație al Electrica. Ieri, ultima zi în care acționarii au avut posibilitatea să vină cu propuneri, s-au înscris încă 5 persoane, respectiv Alexandru Botez, Ion-Cosmin Petrescu, George Cristodorescu, Adrian-Florin Lotrean și Atilla Kovacs.

Vă prezentăm candidații propuși să fie administratori la Electrica:

Atilla Kovacs nu are nicio legătură cu domeniul energetic, dar vrea să fie administrator la Electrica. Nu este singurul în această situație, după cum remarcăm. Este doctor în Filosofie, Universitatea Babeș–Bolyai Cluj-Napoca, a absolvit Colegiul Național de Apărare, Bucureşti.

Are studii doctorale – Filosofie și la Universitatea Eötvös Loránd, Budapesta. Potrivit CV-ului, este asistent universitar  și a deținut funcții politice din 1998, de vicepreședinte, respectiv președinte la Organizația județeană UDMR. A fost deputat și consilier județean în Braşov.

Alte articole:   Încă o trecere pentru pietoni din Brașov va avea semafor

Despre ceilalți pretendenți la CA Electrica, citiți pe eKRONomica.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.