blog-logo

Jumătate din datoriile SR Brașov către ANAF au fost achitate de Răzvan Lucescu!

Jumătate din datoriile SR Brașov către ANAF au fost achitate de Răzvan Lucescu!

De 85 de ani, pentru iubitorii fotbalului din Brașov, echipa fanion a fost „STEAGU”, sau cum s-a numit ea de-a lungul timpului. După 1990, echipa fanion s-a numit FC BRAȘOV însă după 2017 când societatea FC Brașov SA a intrat în faliment, spiritul stegar a fost dus mai departe de Asociația Club Sportiv SR Brașov, care a luat ființă din iubirea necondiționată a tuturor suporterilor galben-negri!

Ultimii 4 ani au fost zbuciumați pentru „STEAGU” iubit de toți brașovenii. La încept s-a mers pe sprijinul necondiționat al tuturor suporterilor stegari însă interesele fostului primar de a-i dezbina au dat roade la un moment dat. Apoi, „STEAGU” a intrat pe un management privat care a dus echipa din nou în Liga 3 dar a și provocat datorii care apasă și azi.

Alte articole:   Dr. Valeriu Gheorghiță ajută la vaccinarea turiștilor, la Castelul Bran

După încercări de colaborare cu alte cluburi sau societăți din oraș, în vara lui 2020 „STEAGU” era într-o situație foarte delicată și mulți deja exultau. Nu a fost cazul, deoarece s-a mai apelat la alți iubitori de galben și negru care au început munca de a readuce spiritul stegar în casele tuturor brașovenilor.

Fost jucător și apoi antrenor la FC Brașov, Răzvan Lucescu a donat so uma importantăî de bani pentru acoperirea datoriilor SR BRașov către ABAF:

CITIȚI mai multe despre acest subiect pe sportbv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate