blog-logo

VIDEO DSU, imagini cu pacienți COVID aflați la ATI la Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov

VIDEO DSU, imagini cu pacienți COVID aflați la ATI la Unitatea de Primiri Urgențe din Brașov

Cu fiecare zi, departamentele de urgență devin din ce în ce mai aglomerate. O spune Departamentul Pentru Situații de Urgență (DSU), care trage un semnal de alarmă referitor la faptul că pe mâna medicilor de la Urgențe ajung tot mai mulți pacienți cu coronavirus care au așteptat până în ultima secundă.

DSU a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a trage un semnal de alarmă şi arată, situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Duminică, DSU a prezentat într-un filmuleţ, pe Facebook, situaţia de la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

Alte articole:   Accident pe Calea Feldioarei

În acest video este prezentată situația din UPU Brașov, în data de 9 aprilie 2021. Din păcate,  aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.

Tocmai din acest motiv, Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență,  ca urmare a  creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI.

Majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de câteva zile.

Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.

Ajută-ne să te putem ajuta! Sănătatea ta este ȘI responsabilitatea ta‼

VACCINEAZĂ-TE! Îți poate salva viața!

POARTĂ CORECT MASCA!

EVITĂ AGLOMERAȚIILE! Respectă măsurile de protecție și distanțare pentru a diminua riscul de a te infecta!

TESTEAZĂ-TE la primul semn de boală!

TRATEAZĂ-TE, urmează cu strictețe tratamentul prescris de medic!

MERGI LA SPITAL PENTRU EVALUARE dacă observi că, in ciuda tratamentului, starea ta se înrăutațește!

INFORMEAZĂ-TE DIN SURSE CREDIBILE! Nu cădea prada dezinformării și manipulării!”, se arată în mesajul DSU.

Alte articole:   Razie la Moieciu pentru combaterea infracțiunilor silvice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.