blog-logo

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep cursurile online

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep cursurile online

Elevii din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a reîncep astăzi, cursurile online, iar ceilalți elevi și copiii de grădiniță rămân în vacanță.

În intervalul 12 aprilie – 29 aprilie, clasele terminale vor participa online la toate activităţile didactice, apoi vor intra din nou în vacanță, pentru sărbătorile pascale ortodoxe, până pe 9 mai.

Vacanţa se va încheia pentru elevii din celelalte clase pe data de 4 mai.

Grupele din învăţământul preşcolar, clasa pregătitoare, clasele I – a VII-a şi clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a vor finaliza semestrul în data de 25 iunie, în loc de 18 iunie.

Examenele naţionale se vor desfăşura la datele stabilite, conform calendarelor aprobate: 22 – 25 iunie – Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a şi 28 iunie – 1 iulie – probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

Alte articole:   Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru 4 drumuri finanțabile prin Programul Anghel Saligny

Probele de competenţe din cadrul examenului de Bacalaureat vor fi echivalate conform unei proceduri elaborate de către Ministerul Educaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.