blog-logo

Apartamente prin Noua Casă în Vivamus Park Residence, dar și grădiniță cu creșă din 2023

Apartamente prin Noua Casă în Vivamus Park Residence, dar și grădiniță cu creșă din 2023

Vivamus a început demersurile pentru construirea unei creșe și a unei grădinițe cu program prelungit, pentru cartierul aflat în curs de dezvoltare, la intrarea în Brașov, pe strada Orizontului, intersecție cu 13 Decembrie, asta după ce au inaugurat un mini-market și o zonă de relaxare.

„Credem că este necesar să răspundem tuturor nevoilor locatarilor noștri, pentru că noi nu oferim produse, ci un pachet de beneficii. După ce am realizat primul parc pentru copii și zona de relaxare pentru adulți în cartier, am început și construirea terenului multifuncțional de sport, pentru toți cei care locuiesc în cartier și vor dori să joace tenis, baschet sau fotbal. Totodată, suntem în curs de autorizare pentru construcția grădiniței care va avea și creșă și care va fi situată chiar la marginea noului parc de 2.500 mp, parc ce va fi dat în folosință anul acesta”, declară Liviu Pop, administratorul proiectului.

Alte articole:   Noi tranșe de vaccinuri Johnson & Johnson și Pfizer BioNTech sosesc în România

Avand în cartier o majoritate de familii tinere, proiectul rezidențial continuă să accepte credite cu avans 5%, pentru a încuraja tinerii dornici de a face o schimbare în stilul lor de viață. Pe lângă zonele comune deja proiectate sau construite, cartierul include un mini-market, o stație de încărcare a mașinilor electrice și urmează să beneficieze și de un salon de înfrumusețare și de mai multe spații comerciale.

„Toate drumurile, trotuarele și sistemul de supraveghere din interiorul cartierului sunt realizate din grija noastră, până la momentul predării apartamentelor, urmând ca viitorii locatari să se bucure și de numeroase surprize peisagistice: pian cu flori, iaz cu pești, fântână arteziană și multe altele”, a completat reprezentantul Vivamus Residence Park.

Alte articole:   Primarul Cristianului, președintele județean al Asociației Comunelor din România

Toate apartamentele vândute au dotări smart în varianta standard: iluminat inteligent, termostat și control prin aplicația Google Home, la care se pot adăuga numeroase facilități la cererea locatarilor.

Nu în ultimul rând, proiectarea cartierului a ținut cont de intimitatea, dar și de confortul locatarilor, toate clădirile din ansamblu fiind amplasate la o distanță mai mare între ele decât înălțimea lor.

Oferte si detalii despre tipurile de apartamente din Vivamus Residence, puteți găsi pe site-ul www.vivamus.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

CLICK PE POZE PENTRU A SE MĂRI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate