blog-logo

S-a împlinit o lună de când Coliban îi cere demisia șefului Poliției Locale. Despre restructurarea instituției…

S-a împlinit o lună de când Coliban îi cere demisia șefului Poliției Locale. Despre restructurarea instituției…

A trecut fix o lună de când, pe Facebook, Allen Coliban i-a transmis șefului Poliției Locale Nicolae Aldea că îi va cere demisia luni, 8 martie, dacă acesta din urmă nu va lua măsuri în urma scandalului privind organizarea testării polițiștilor locali.

Vă reamintim că, în replică, tot pe Facebook, locul unde se face administrație publică locală la Brașov, șeful de la Poliția Locală i-a transmis primarului că nu poate lua nicio decizie atât timp cât nu există dovada fraudei.

În acest context, în data de 8 martie, Allen Coliban i-a trimis două epistole lui Nicolae Aldea.

„Prima adresă îi cere ca până mâine (9 martie – n.r.) la ora 10:00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competențe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului. A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliției Locale, reieșite din numeroase sesizări depuse de cetățeni și de personalul angajat în această instituție, în ultimele patru luni. După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce privește Poliția Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliția Locală Brașov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea brașovenilor și are nevoie de un management eficient, care să implementeze acțiuni concrete și cu rezultate, care să transforme această instituție într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituție locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate brașovenilor” – declara Coliban în data de 8 martie.

Alte articole:   S-a făcut Tam-Tam pe banii brașovenilor

Dacă tot continuă telenovela vloggerului Allen Coliban, intitulată „Jurnalul primarului” (de pe Facebook), poate aflăm mâine seară ce se mai întâmplă cu acest subiect și dacă reformarea Poliției Locale s-a încheiat înainte de a începe.

Cârcotașii spun că Coliban a ajuns un fel de „Fantoma la Operă”, opera lui Gaston Leroux, evident rescrisă și adaptată de genul „Fantoma la Primărie”.

În opera lui Leroux, creatura se îndrăgostește de o tânără soprană, Christine Daaé, care îi dă lecții de muzică, și face tot posibilul ca să o aibă aproape, recurgând inclusiv la răpire. De-a lungul poveștii apar scene pline de emoție: capcane pe sub pământ, căderea candelabrului din maiestuosul auditoriu, decese, răzbunări… În cele din urmă, Erik – pentru că acesta era numele protagonistului -, într-un gest de remușcare, o lasă pe Christine să fie alături de dragostea ei din copilărie, vicontele Raoul de Chagny.

Alte articole:   VIDEO Un tânăr brașovean a murit din cauza drogurilor. Doi traficanți, reținuți

La Primărie, scenariul e puțin modificat. Există un echilibru în administrație, mai zic cârcotașii, „Yin și Yang”, fără a vorbi despre ideea de cuplu, sunt cei doi viceprimari, Flavia Boghiu și Sebastian Rusu, cei care, de facto, se ocupă de treburile urbei.

Însă, dacă este să plecăm urechea la bârfele din târg, se pare că există un „Love story”, cu o Christine, persoană publică, iar vicontele Raoul de Chagny, un tovăraș de arme din campania electorală a Fantomei de la Primărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.