blog-logo

Guvernul prelungește starea de alertă. Astăzi se decide cum se va circula în noaptea de Înviere

Guvernul prelungește starea de alertă. Astăzi se decide cum se va circula în noaptea de Înviere

Guvernul va aproba astăzi, o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă. De asmenea, premierul, Florin Cîțu și ceilalți miniștri vor decide până la ce oră se va circula în noaptea de Paște.

Premierul a declarat, miercuri, că executivul va decide și dacă restricțiile de circulație în noaptea de Paște vor fi ridicate, așa cum a cerut Patriarhia Română.

“Mâine (n.r.- joi) este hotărârea de guvern pentru prelungirea stării de alertă. În hotărârea precedentă, ştiţi foarte bine, că era până la ora 2.00 dimineaţa. Vom vedea pentru mâine dacă se schimbă ceva sau nu, în acest moment, noi nu am luat o decizie, vom lua o decizie mâine”, a anunțat Florin Cîţu

Guvernul a aprobat în 25 martie decizia CNSU, potrivit căreia este permisă circulaţia persoanele în intervalul orar 20.00 – 02.00 pentru a participa la slujbele religioase în noaptea de Înviere.

Alte articole:   Eveniment, miercuri, la Casa Mureşenilor

Nu a fost adoptată însă decizia pentru Paștele Ordodox, pentru că respectiva hotărâre este valabilă doar până pe 14 aprilie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.