blog-logo

Trei șoferi băuți la volan prinși de polițiști, marți, în Brașov

Trei șoferi băuți la volan prinși de polițiști, marți, în Brașov

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 06 aprilie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 56 ani, care conducea un autovehicul pe strada Zizinului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,51 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: muncitor calificat - sudor

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 06 aprilie 2021, în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 36 ani, care conducea o autoutilitară pe strada Lungă din municipiul Codlea, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,69 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alte articole:   Până în 29 aprilie mai pot fi luate tichetele din cadrul campaniei ,,Dar din suflet pentru seniori''

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 06 aprilie 2021, în jurul orei 20.40, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un autovehicul pe strada Independenței din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Alte articole:   Accident de muncă, în Făgăraș. Un bărbat a fost rănit

 La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,77 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate