blog-logo

Magazinul de mobilă Casa Rusu din Brașov se redeschide cu sute de produse noi, promoții și cadouri pentru primii 400 de cumpărători

Magazinul de mobilă Casa Rusu din Brașov se redeschide cu sute de produse noi, promoții și cadouri pentru primii 400 de cumpărători

Casa Rusu redeschide, din 8 aprilie 2021, magazinul de mobilă din Centrul Comercial Coresi Shopping Resort, dorind sa aduca brasovenilor cele mai noi si inovative produse de mobilier si tapiterie. Clienții sunt așteptați cu peste 100 de produse noi în portofoliu, iar primii 400 de cumpărători se vor bucura și de câte un cadou. Evenimentul inaugural se desfășoară între 8 și 11 aprilie în showroom-ul de pe Str. Zaharia Stancu 1. 

Avand o  suprafață de peste 500 mp2, showroom-ul Casa Rusu permite fiecărui brasovean să descopere mobila ideală pentru locuința sa. Fie că este vorba despre amenajarea unui living spațios, a unei bucătării în tendințe sau a unui dormitor confortabil, călătoria în magazinul de mobilă oferă acces la o gamă diversificată de produse menite să satisfacă exigențele unei locuințe moderne. 

Alte articole:   O scrisoare de la București la Brașov face 5 zile. Poșta Română: Sunt reglementările ANCOM

Mai multe momente de relaxare

Idealul timpurilor contemporane: să intri în dormitor și să simți cum toate grijile zilei dispar! Lucrurile sunt pe atât de simple pe cât par. Un dormitor luminos, modern și frumos amenajat are toate șansele să devină locul preferat pentru odihnă.

Inspirație pentru un living modern

Amenajarea livingului devine o adevărată plăcere atunci când ai la dispoziție sursa de inspirație potrivită.

O nouă experiență de shopping

În perioada 8 – 11 aprilie 2021, Casa Rusu pregătește numeroase surprize pentru clienți. Peste 100 de produse noi sunt gata să fie descoperite în noul showroom-ul, iar primii 400 de cumpărători vor primi fiecare câte un cadou, odată cu achiziția.  

Alte articole:   Salvamont România: Aproape 100 de persoane, salvate în ultimele 24 de ore

Brasovenii și nu numai sunt invitați în showroom începând cu data de 8 aprilie 2021, pe Str. Zaharia Stancu 1, de luni până duminică între orele 10:00 și 21:00.

Producătorul român de mobilier Rus-Savitar, prezent in piata de aproximativ 30 de ani (care deține marca Casa Rusu), deține în localitatea Dudeștii Noi, la 15 kilometri de Timișoara, cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei și produce o treime din cantitatea de PAL din România (aproximativ 2 milioane de metri pătrați).

Pe parcursul acestor aproximativ 3 decenii, Casa Rusu s-a dezvoltat constant, deținând în prezent o rețea vastă de magazine în întreaga țară, o tehnologie modernă și o capacitate crescută de producție.

În prezent, Casa Rusu deține o rețea de 19 magazine proprii în București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Pitești, Brașov, Sibiu, Constanța, Piatra Neamț, Bacău, Botoșani, Buzău, Satu Mare și Baia Mare, cu suprafețe cuprinse între 1.300 si 6.000 mp. Retailerul românesc de mobilier și decorațiuni Casa Rusu aduce oamenilor din întreaga țară soluții avantajoase de amenajare, adaptate nevoilor acestora.

Alte articole:   Pătrașcu: „Bugetarea proiectelor propuse de către PSD, o victorie în primul rând pentru brașoveni”

Mai multe informații despre produsele Casa Rusu și galerii de imagini sunt disponibile pe website și pe pagina de Facebook.

De asemenea, mobilierul poate fi achiziționat și online pe www.casarusu.ro

Mobilă  din respect pentru tine!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.