blog-logo

Florin Cîțu: ,,Nu va exista lockdown. Mergem în direcția relaxării, cu o condiție”

Florin Cîțu: ,,Nu va exista lockdown. Mergem în direcția relaxării, cu o condiție”

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că nu va exista un lockdown, ca răspuns la afirmațiile secretarului de stat Andreea Moldovan, care a spus că „două săptămâni de carantină națională ar face minuni”. „Mergem în direcția relaxării, cu această condiție, să ne vaccinăm cu toții”, a precizat prim-ministrul, potrivit digi24.ro.

Am avut o discuție cu doamna secretar de stat și vă dădea un exemplu teoretic. Anul trecut, toate discuțiile despre carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni, pentru că asta era discuția despre virus. Trebuie să stai în casă 14 zile pentru a scăpa de virus, era o discuție teoretică, nu era o discuție ipotetică, nu era o propunere”, a explicat Florin Cîțu.

Alte articole:   Cîțu: Ne gândim să renunțăm la mască după ținta de 10 milioane de cetățeni vaccinați

„Ca să vă răspund mai clar, nu luăm în calcul o carantinare, m-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lockdown generalizat în România. Mergem în direcția relaxării, dar cu această condiție, să ne vaccinăm cu toții. 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm, altfel nu avem șanse”, a mai spus premierul, făcând referire la termenul anunțat zilele trecute potrivit căruia de la 1 iunie se poate discuta „despre revenirea la normalitate”.

Detalii aici.

CITEȘTE ȘI: Andreea Moldovan: Două săptămâni de carantină națională ar face minuni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paște. Sezonul de schi, prelungit

Distribuie dacă îți place!
  1. Sintem satui de „minunile”.doamnei Andreea Moldovan si de delirurile ei apocaliptice ! Inca o data Brasovul s-a facut de ras printr-un astfel de reprezentant in Guvern !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate