blog-logo

Comprest va continua acțiunile de deszăpezire după ninsoarea abundentă în tot cursul zilei

Comprest va continua acțiunile de deszăpezire după ninsoarea abundentă în tot cursul zilei

Codul galben a debutat la Brașov cu ninsori abundente in jurul orelor 6.00 care au durat circa 3 ore, perioada in care stratul de zapada acumulat a depasit 30 de cm, in conditii de vant puternic (viscolind zapada).

          Acest interval s-a suprapus peste perioada de trafic intens al cetatenilor pe arterele principale generand aglomeratie si ambuteiaje, care au limitat capacitatea de interventie a utilajelor operatorului, in conditiile caderilor masive de zapada si temperaturilor negative.

          In astfel de situatii, pana la incetarea ninsorii, actiunea utilajelor de deszapezire este limitata, indiferent de numarul acestora, circulatia desfasurandu-se in conditii de iarna pe carosabilul acoperit. 

          Asa fiind actiunea de deszapezire din data de 7.04.2021 a necesitat o perioada mai mare de timp pana la aducerea arterelor principale la starea de viabilitate obisnuita, urmand a se desfasura pe parcursul intregii zile, au anunțat reprezentanții Comprest Brașov.

Alte articole:   Brașovenii pot solicita și online decontul pentru cazarea și masa oferite gratuit refugiaților 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.