blog-logo

Junioarele 2 de la Corona au câștigat toate partidele de la turneul din Făgăraş

Junioarele 2 de la Corona au câștigat toate partidele de la turneul din Făgăraş

Junioarele Coronei se fac remarcate la turneele de sală ale Campionatului Naţional de handbal feminin, la toate grupele de vârstă. După ce săptămâna trecută junioare 1 au obţinut rezultate foarte bune în faza tur a Grupei Valoare, în acest week-end, şi echipa de junioare 2, antrenată de Dumitru Berbece, a terminat neînvinsă competiţia.

Din delegaţia Coronei de la Făgăraş a făcut parte şi Alina Teslăraşu, antrenorul coordonator al secţiei de handbal de la Corona Braşov.

La finalul turneului, antrenorul Dumitru Berbece a declarat că este mulţumit că s-a terminat aşa cum avea nevoie echipa lui, şi anume cu trei victorii din trei meciuri.

„Sunt bucuros că am reuşit să terminăm neinvinşi turneul, deşi aşa cum se ştie, grupa noastră nu este una uşoară, avem pe Sepsi, care e foarte bună, dar şi echipa din Timişoara, o formaţie care poate face surprize dacă nu abordezi meciul în serios. Sunt bucuros că fetele au luptat extraordinar şi am reuşit să câştigăm trei din trei în turneul de la Făgăraş. Chiar dacă acum suntem pe locul doi în grupă, loc ce asigură calificarea la turneul final, trebuie să rămânem foarte concentraţi, să pregătim bine faza retur ca să nu apară surprize neplăcute. Avem mai bine de o lună pentru a ne pune la punct cu totul şi pentru a ne bate pentru calificarea în ultima fază a competiţiei”, a spus Dumitru Berbece.

Alte articole:   SPLT Brașov începe probele la instalația termică

Rezultate complete şi marcatoarele pentru Corona le găsiți pe sportbv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.