blog-logo

Autoritățile, mobilizare generală la Comăna, acolo unde incidența SARS-COV-2 a ajuns la 8,57 la mia de locuitori!

Autoritățile, mobilizare generală la Comăna, acolo unde incidența SARS-COV-2 a ajuns la 8,57 la mia de locuitori!

Având în vedere evoluția incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 din unitatea administrativ-teritorială Comana, precum și sesizarea transmisă de Direcția de Sănătate Publică Brașov, urmare a semnalărilor venite de la cadrele medicale din comună, prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a avut, astăzi, discuții cu reprezentanți ai conducerilor Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Grupării Mobile de Jandarmi și Primăriei Comana, solicitând suplimentarea acțiunilor de monitorizare și control al respectării măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate.

Astfel, forțele de ordine vor mobiliza efective mărite, care vor intensifica verificările, în colaborare reprezentanții Primăriei și Comitetului Local pentru Situații de Urgență Comana, în toate satele aparținătoare: Comăna de Jos, Comăna de Sus, Crihalma şi Ticuşu Nou. În comuna Comana sunt înregistrate astăzi 27 cazuri de COVID-19, la o populație de 3.151 de locuitori, incidența cumulată fiind de 8,57 ‰.

Alte articole:   COVID-19. Incidență de 10,92/mie în municipiul Brașov! Rată de infectare de 12,65/mie la Sânpetru! Peste 10/mie în alte 4 localități din județ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.