blog-logo

Concluzie după întâlnirea dintre Primărie şi foste glorii ale FC Braşov: Fotbalul se joacă în iarbă!

Concluzie după întâlnirea dintre Primărie şi foste glorii ale FC Braşov: Fotbalul se joacă în iarbă!

Am avut o primă întâlnire cu primarul Alen Coliban, viceprimarul Rusu Sebastian și consilierul local Bădulescu Sebastian, pentru înfiinţarea echipei de fotbal FC Braşov, la care au participat Petre Cadar, Adi Hârlab, Vasile Gherghe, Vasile Bența, Ioan Mandoca, Marian Ivan, Mugurel Buga şi Sandor Levente.

Dragi brasoveni, pe noi, fosti jucatori, tehnicieni sau oameni de fotbal, efervescenta creata in jurul propunerii de infiintare a noului FC Brasov ne-a suprins in mod placut.

Ne-a facut sa visam frumos, sa speram la ce este mai bun pentru fotbalul brasovean, dar mai ales ne-a trezit dorinta de implicare.

Salutam toate propunerile formulate si avem incredere ca in curand se va cristaliza o formula juridică de colaborare.

Alte articole:   În Poiana Brașov se va putea schia și în vacanța de Paște. Sezonul de schi, prelungit

Noi stim mai bine ca oricine ca fotbalul se joaca in iarba si din acest considerent credem ca orice discutie despre un nou proiect FC Brasov trebuie sa aiba in vedere si imbunatatirea infrastucturii sportive din municipiu: stadion nou, o arena secundara, terenuri de antrenamente, dotari tehnice etc.

CITIŢI MAI MULTE PE SPORTBV.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate