blog-logo

25 de magnolii au fost plantate în Parcul Trandafirilor – inițiativă a Centrului Comercial Magnolia FOTO

Campania plantăm magnolii cu prietenii din Răcădău, a avut în data de 1 aprilie o acțiune în parcul Trandafirilor. Au fost plantate un număr de 25 de magnolii, cu ajutorul locuitorilor cartierului și cu sprijinul copiilor de la școala din apropiere.

Inițiativa a fost bine primită de locuitorii cartierului Răcădău, existând solicitări și din celelalte cartiere ale orașului. Numărul inițial de magnolii a fost epuizat în scurt timp.

Cei prezenți  au fost entuziasmați de această activitate, copiii îndrumați de părinți, de învățătoare și de prietenii de la Magnolia au învățat cum să sape în pământ, să planteze copăcelul, să acopere cu pământ și să aibă grijă de el în continuare. Responsabilizare și cunoaștere.

Alte articole:   Admitere liceu 2022. Completarea fișelor cu opțiuni începe astăzi   

Toți copiii au promis că vor vizita des copăceii pentru a le monitoriza creșterea.

Au participat la acțiune părinți, bunici și copii, învățând împreună importanța protejării spațiului verde și cât de mult ne ajută un astfel de copăcel.

Responsabilizare, cunoaștere și în primul rând prietenie

Parcul întreg a prins viață în început de primăvară. Datorită prietenilor de la Centrul Comercial Magnolia, acest colț de oraș devine pe zi ce trece mai frumos și mai plin de viață.

Inițiativa a pornit din dorința de a înveseli cartierul și de a se implica împreună cu comunitatea în activități în aer liber sub deviza : „Dacă tot nu e voie înăuntru să facem un afară minunat. “

Alte articole:   Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în vizită de lucru în județul Brașov 

Se spune că nu se face primăvară cu o floare, dar cu 150 de magnolii cu siguranță vine anotimpul florilor. Felicitări!

Despre Magnolia

Magnolia este un loc gândit ca pentru prieteni, cu magazine și servicii unde poți să îmbini utilul cu plăcutul, frumosul cu eficientul și gustosul, în câte combinații vrei tu. Un loc pet friendly, aproape de casă, fără aglomerație.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.