blog-logo

Primarul Coliban, lăsat cu ochii în soare de şeful Direcţiei Tehnice din Primărie

Primarul Coliban, lăsat cu ochii în soare de şeful Direcţiei Tehnice din Primărie

Șeful Direcției Tehnice din Primăria Brașov, Marius Comănici, și-a dat demisia din funcție, din cauza unor neînțelegeri cu primarul Allen Coliban. Remintim că Marius Comănici a câștigat concursul pentru acest post organizat de actualul edil și a intrat „în pâine” la jumătatea lunii ianuarie.

Deși presa a aflat de faptuil că Marius Comănici ar fi demisionat, cei din Primărie s-au făcut că nu știu despre ce este vorba… Asta apropos de transparență…

„Va trebui să găsim un director tehnic care să aibă capacitatea de a gestiona bugetul de gospodărire a orașului, care este unul consistent”, a fost nevoit să recunoasă primarul, citat de brasovmetropolitan, care face vorbire și despre alte „evadări” ale unor funcționari din Primărie.

Alte articole:   Peste 850 de cazuri de Covid-19, în județul Brașov

Pentru Coliban, plecarea unui profesionist selectat chiar de el din echipă este o mare bilă neagră. ,,Este, poate, postul cel mai important din perspectiva impactului bugetar, al sumelor pe care le gestionează Direcția Tehnică. Ne referim aici la contractele de reparații de drumuri, la deszăpezire, la amenajări de spații verzi, la întregul buget de investiții. Prin urmare, vorbim de un post care vine cu o mare responsabilitate față de banul public și față de dezvoltarea Brașovului. Mă bucur că vom avea un profesionist care va ocupa acest post, începând din această lună”, a afirmat Coliban când l-a prezentat pe Comănici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.