blog-logo

Agresorii care generează violenţă domestică, monitorizaţi cu brăţară electronică

Agresorii care generează violenţă domestică, monitorizaţi cu brăţară electronică

Deputatul PNL de Braşov, Gabriel andronache, a anunţat că a realizat demersurile finale pentru adoptarea cât mai curând posibil a Proiect de Lege privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale (PLx nr.129/2020).

„În urma consultărilor repetate cu iniţatorii, cu societatea civilă și cu specialiștii Guvernului am depus 6 amendamente care vor permite construirea infrastructurii necesare operaționalizării sistemului de supraveghere electronică (prin brățară electronică a agresorilor care generează violență domestică și protejarea victimelor acestui flagel contemporan)!Îi rog pe toți colegii lideri de grup din Camera Deputaților să se alăture demersului legislativ al PNL pentru a adopta foarte repede acest proiect vital pentru victimele violenței domestice! Mulțumim coaliției de organizații neguvernamentale care ne-au transmis propunerile de amendamente însușite de Grupul Parlamentar PNL”, a precizat deputatul liberal.

Alte articole:   Sondaj: Cu cine ar vota românii duminica viitoare și cine este de vină pentru criza politică?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.