blog-logo

Agresorii care generează violenţă domestică, monitorizaţi cu brăţară electronică

Agresorii care generează violenţă domestică, monitorizaţi cu brăţară electronică

Deputatul PNL de Braşov, Gabriel andronache, a anunţat că a realizat demersurile finale pentru adoptarea cât mai curând posibil a Proiect de Lege privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale (PLx nr.129/2020).

„În urma consultărilor repetate cu iniţatorii, cu societatea civilă și cu specialiștii Guvernului am depus 6 amendamente care vor permite construirea infrastructurii necesare operaționalizării sistemului de supraveghere electronică (prin brățară electronică a agresorilor care generează violență domestică și protejarea victimelor acestui flagel contemporan)!Îi rog pe toți colegii lideri de grup din Camera Deputaților să se alăture demersului legislativ al PNL pentru a adopta foarte repede acest proiect vital pentru victimele violenței domestice! Mulțumim coaliției de organizații neguvernamentale care ne-au transmis propunerile de amendamente însușite de Grupul Parlamentar PNL”, a precizat deputatul liberal.

Alte articole:   Avantajele unui apartament cu finisaje premium în oferta standard

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate