blog-logo

Cum alegem cel mai bun şampon împotriva căderii părului?

Cum alegem cel mai bun şampon împotriva căderii părului?

Căderea părului este o problemă des întâlnită atât la femei, cât şi la bărbaţi, indiferent de vârstă. Cauzele căderii părului sunt foarte multe şi pot varia de la condiţii genetice, stres, dezechilibre hormonale, alimentaţie sau exces ale produselor şi aparatelor de styling.

De asemenea, vopseaua de păr are o influenţă foarte mare asupra sănătăţii părului. Aceasta degradează firul de păr şi ne va împinge să folosim tot mai multe produse de îngrijire a părului.

Un şampon împotriva căderii părului conţine ingrediente specifice, alese special pentru proprietăţile lor de stimulare a creşterii părului, curăţă bine scalpul şi ajută la crearea mediului perfect pentru redresarea părului.

Este firesc să pierdem zilnic în medie între 50-100 de fire în urma pieptănatului, iar după duş, putem pierde un numar şi mai mare de fire de păr. Nu trebuie să vă îngrijoraţi dacă numărul firelor de păr nu depăşeşte limita normală, este firesc să cadă zilnic şi nu există persoană căreia să nu îi cadă deloc părul. Însă, dacă observaţi o cădere masivă a părului sau chiar zone în care acesta a devenit mai rar, atunci este timpul să vă puneţi semne de întrebare.

Alte articole:   Locuri de muncă Brașov: muncitor calificat - sudor

Din această cauză este vital să alegeţi cel mai bun şampon împotriva căderii părului. Acesta ar trebui să hidrateze firul de păr, să refacă structura părului şi să stimuleze creşterea naturală.

Cum alegi cel mai bun şampon anticădere în funcţie de tipul de păr

Chiar dacă principala problemă este căderea părului, nu trebuie să neglijezi şi celelalte nevoi ale acestuia. Daca te confrunţi cu un scalp seboreic, mătreaţă şi un aspect tern al părului, atunci alege un şampon anticădere pentru păr gras. Pe lângă substanţele active de regenerare a firului de păr de la rădăcină la vârfuri, vei avea parte de o curăţare profundă a scalpului şi de hidratare pentru a menţine sub control secreţia de sebum.

Alte articole:   Încă un pacient din Brașov a suferit șoc anafilactic după vaccinul anti-COVID

Un păr uscat va avea nevoie de un şampon împotriva căderii părului cu nutrienţi şi substanţe active, care să acţioneze la nivelul foliculilor de păr, cu efect de regenerare, stimulare şi îngrijire.

Pe de altă parte, un păr vopsit are nevoie de un şampon împotriva căderii părului fără sulfaţi, care să îngrijească părul slăbit şi în acelaşi timp să nu estompeze culoarea.

Cu certitudine, cel mai bun şampon împotriva căderii părului este cel care ţie îţi satisface toate nevoile, care se mulează pe dorinţele părului tău şi care îngrijeşte firul de păr pe termen lung.

Pentru un păr cât mai sănătos, pentru combaterea căderii părului, dar şi pentru regenerarea sa, este recomandat să acţionaţi atât din interior, cât şi din exterior. În primul rând, trebuie să eliminaţi factorii de risc, după care este recomandat să folosiţi produsele potrivite. Puteţi opta pentru suplimente alimentare, fiole şi loţiuni, dar şi şampoane impotriva caderii parului.

Alte articole:   Cîțu: Ne gândim să renunțăm la mască după ținta de 10 milioane de cetățeni vaccinați

Cel mai adesea, şamponul împotriva căderii părului îşi va face treaba pe termen lung şi nu veţi mai avea grija pierderii părului.

Nu ştiu dacă este o noutate pentru voi, însă, în general, şampoanele împotriva căderii părului au tendinţa de a usca, de aceea, este necesară aplicarea unei maşti de păr bune pentru hidratare pe lungimea firului de păr, cât mai departe de scalp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate