blog-logo

Ce face un televizor Smart să fie Smart?

Ce face un televizor Smart să fie Smart?

Nu mai este cazul trăiești în trecut – un trecut plin de fire, dispozitive suplimentare cărora nu le poți ține socoteala și un mediu înconjurător dezordonat pentru uitatul la televizor. Este timpul să salutăm prezentul prin intermediul televizorului Smart.

Un Smart TV este un mod simplu și convenabil de a-ți organiza casa și divertismentul în ceva… ei bine, inteligent. Un aspect inteligent, cu mai puține fire

O privire în spatele vechiului tău televizor dezvăluie cabluri care merg fiecare în diferite direcții, lăsându-ți în casă un labirint de confuzie. Nu îți puteți da seama care cabluri duc unde, care conexiune este pentru ce, iar pentru a rezuma dormitorul tău pare dezordonat.

Dar când vei decide să cureți casa, un aspect mai elegant și mai inteligent te va aștepta. Opțiunea Invisible Connection a unui Smart TV curăță dezordinea, conectând dispozitivele din dormitorul tău la One Connect Box cu un singur cablu. Odată conectate, nu mai trebuie să îți amintești dacă dispozitivele tale sunt conectate la HDMI, AV1, sau AV2. Detectarea automată recunoaște ce dispozitive sunt conectate, așa că nu există nimic de ghicit. Instrumentele elegante, ușor de utilizat înseamnă că ești liber să stai în pat și să te concentrezi doar sa te bucuri de un Smart TV.

Alte articole:   SPLT Brașov începe probele la instalația termică

Relaxează-te inteligent cu o singură telecomandă

Următoarea oprire, telecomenzile. Una pentru televizor, una pentru stereo, una pentru Blu-ray… Dar când va veni momentul, nu vei putea găsi ce ai nevoie atunci când chiar ai neapărată nevoie. Nu mai privi în străfundurile canapelei tale: telecomanda inteligentă a unui Smart TV este tot ce ai nevoie. O telecomandă este numită în mod corespunzător după funcția sa principală, fiind cea care controlează întreaga aventură de vizionare TV. Acesta controlează mai multe dispozitive conectate la televizor, astfel încât să te poți concentra pe ce film să vizionezi, în loc de modul de configurare.

Conținutul tău preferat într-un singur loc

Pe ce canal a fost acea comedie? L-ai salvat, nu? Este greu să-ți amintești unde ai salvat fiecare film, melodie și emisiune TV și este chiar mai greu să-l afișezi pe ecran exact atunci când îți amintești. Acum, cu ajutorul unui Smart TV, vei putea descoperi, viziona și partaja conținut pe televizorul tău inteligent apăsând un singur buton. Un Smart Hub îți oferă acces la aplicații, filme și muzică interesante prin conexiunea la internet a televizorului inteligent și chiar se conectează la dispozitive de stocare externe. Noaptea ta confortabilă cu prietenii este acum o experiență fără probleme.

Alte articole:   Atelier interactiv de tipărire în cadrul proiectului de la Diaconul Coresi la poetul Ștefan Baciu

Aplicații care te ajută să urmărești ce îți place

Te poți bucura de filme populare, emisiuni TV și videoclipuri în diferite camere ale casei, deoarece ceea ce vezi pe telefon este ceea ce vei vedea pe televizorul smart. Și nu este vorba doar de telefonul tău; televizorul tău are capacitatea de a te conecta la numeroase dispozitive. Preia controlul cu ușurință și trece perfect de la dispozitivul inteligent la televizorul inteligent, fără a pierde o clipă.

Cum pui „inteligent” în televizorul inteligent

Un mod simplu de a-ți eficientiza experiența TV, optiunile inteligente ale unui Smart TV îți afișează conținutul dorit cu un aspect care se îmbină fără efort cu casa ta. Aceasta înseamnă că nu trebuie să te mai lupți cu dezordinea sau cu dispozitive care nu sunt inteligente.

Alte articole:   Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului

Iar televizoarele inteligente devin și mai inteligente cu integrarea Internet of Things – mult mai mult decât doar aplicația, care te vor ajuta să controlezi celelalte dispozitive smart din casa ta.

Deci, dacă cauți o soluție de divertisment curată și necomplicată pentru camera de zi, dormitor, bucătărie sau toate cele trei – un Smart TV este ceea ce îți trebuie. Tot ce trebuie să mai faci este să te hotărăști ce diagonală, rezoluție, sistem de operare și tehnologie a ecranului vei alege. Însă aceste detalii fac obiectul unui alt articol.

E rândul tău: care sunt lucrurile care fac cu adevărat smart un televizor smart? Așteptăm părerile tale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate