blog-logo

30.000 de lei, amenzi date de jandarmi în urmă protestelor de aseară

30.000 de lei, amenzi date de jandarmi în urmă protestelor de aseară

La acțiunile de protest din cursul serii trecute, jandarmii au legitimat și identificat peste 100 de persoane participante la eveniment. Au fost aplicare 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.000 lei.

„Totodată au fost constatate și două infracțiuni, pentru care instituțiile abilitate vor face cercetări ulterioare și se vor dispune măsurile legale. Este vorba despre o infracțiune de distrugere și o infractiune de zadarninire a combaterii bolilor”, a precizat putătorul de cuvânt al jandarmilor brașoveni, cpt. Luiza Dănilă.

Reamintim fapt că, aseară, câteva sute de oameni au protestat în Piaţa Sfatului din Braşov împotriva ultimelor restricţii impuse de Guvern, după ce atât AUR Braşov, cât şi o persoană particulară au anunţat pe reţelele de socializare două acţiuni de protest.

Alte articole:   S-a lansat RO-ALERT-Copil dispărut. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor și semnalmentele  lor

Câteva persoane s-au adunat, în faţa Prefecturii Braşov, la ora 17,00, la protestul anunţat de filiala locală a AUR, acestora adăugându-li-se, după ora 18,00, alte zeci de persoane, care au pornit din Centrul Ccivic, pe jos sau cu maşinile, chemate, pe reţelele de socializare, de către o persoană privată.

Precizăm că, și în urma protestului din cursul nopţii de duminică spre luni, 16 sancţiuni au fost date protestatarilor care s-au manifestat, la volanul maşinilor, împotriva restricţiilor de circulaţie, şapte dintre acestea fiind amenzi şi restul, sancţiuni cu avertisment, pentru nerespectarea OUG 55/2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.