blog-logo

Primarul din Codlea vrea să recupereze terenurile de la Sere pentru comunitate

Primarul din Codlea vrea să recupereze terenurile de la Sere pentru comunitate

Primarul Mihai Cîmpeanu a anunațat că, mâine, 30.03.2021, va solicita aprobarea Consiliului Local pentru angajarea unui cabinet de avocat în vederea recuperării terenrulor de la fosta Sere Codlea SA.

„Dorim angajarea unei firme de avocatură în vederea realizării activităților de consultanță, de studiere a problematicii care se cere a fi analizată, pregătirii acțiunilor, asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată, necesare pentru reîntregirea terenurilor care urmează a fi puse la dispoziție pentru constituirea/reconstituirea dreptului de proprietate și acoperirea deficitului de teren rezultat din inventarierea realizată în urma aplicării dispozițiilor Legii nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv perioada regimului comunist din România. Terenurile la care fac referire sunt cele care au fost în patrimoniul S.C. SERE CODLEA S.A și aparțin de Agenția Domeniilor Statului, fiind vorba de 160 de hectare, din care 70 de hectare în interiorul societății menționate anterior”, a precizat primarul municipiului Codlea.

Alte articole:   Trenuleț Turistic în stațiunea Vama Buzăului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate