blog-logo

Vremea se încălzește. Cum se anunță luna aprilie

Vremea se încălzește. Cum se anunță luna aprilie

Vremea se încălzește până la sfârșitul lunii martie, iar în aprilie vor fi temperaturi mai ridicate, dar și precipitații, anunță meteorologii.

Din acest weekend, vremea se încălzește în toate regiunile țării. Duminică, temperaturile vor ajunge și la 18 grade Celsius, iar săptămâna viitoare vor fi valori și de 20 de grade.

La începutul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit, iar precipitațiile vor fi excedentare. De la jumătatea lunii aprilie, valorile termice devin normale, transmite Mediafax.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 29 martie – 26 aprilie martie 2021.

Alte articole:   Rata şomajului în județul Brașov s-a stabilizat la un nivel scăzut

Săptămâna 29 aprilie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Alte articole:   Noaptea Cercetătorilor la Universitatea Transilvania Brașov. Știință interactivă și experimente inedite

Săptămâna 19 – 26 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor deficitare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov