blog-logo

Nu avem autostradă, dar avem site-ul autostrăzii Ploiești – Brașov…

Nu avem autostradă, dar avem site-ul autostrăzii Ploiești – Brașov…

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești-Brașov. Autostrada din Valea Prahovei beneficiază deja de două mențiuni separate și pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Astfel, viitoarea șosea de mare viteză peste Carpați este cel mai promovat proiect de infrastructură rutieră, cel puțin virtual.

„La adresa http://ploiesti-brasov.ro/ puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta”, spun reprezentanții CNAIR.

n secțiunea „Despre proiect – Stadiul la zi” vor fi detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate.

„Dacă accesați „Despre proiect – Soluții pe termen scurt”, puteți regăsi informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei. În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov”, explică reprezentanții CNAIR.

Alte articole:   O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, ajunge la Brașov

Potrivit lor, toate articolele noi vor apărea și pe home page (secțiunea „Acasă”), astfel încât noutățile să fie vizibile prin simpla accesare a site-ului.

Autostrada din Valea Prahovei este deja „vedetă” pe site-ul Ministerului Transporturilor, unde este evidențiată de două ori la rubrica „Interes Public”, o dată ca „Proiectul Comarnic – Brașov” și o dată ca „Autostrada Ploiești – Brașov”(foto jos). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.