blog-logo

Semestrul al doilea se încheie cu două săptămâni mai târziu. Anul școlar se încheie pe 2 iulie

Semestrul al doilea se încheie cu două săptămâni mai târziu. Anul școlar se încheie pe 2 iulie

Semestrul al doilea se va încheia cu două săptămâni mai târziu, cu excepţia claselor a VIII-a şi a XII-a şi a celor din învăţământul profesional şi tehnic, a declarat marţi, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

După ce a anunțat că vacanța de primăvară se prelungește toată luna aprilie, ministrul Cîmpeanu a precizat că semestrul al doilea se va încheia pe 2 iulie, în loc de 18 iunie, adică două săptămâni mai târziu.

„Finalul semestrului al doilea se decalează două săptămâni. Vacanţa de primăvară se prelungeşte cu două săptămâni. Se mută practic două săptămâni din vacanţa de vară în vacanţa de primăvară. În loc să finalizăm semestrul al doilea pe 18 iunie se va încheia pe 2 iulie”, a spus Cîmpeanu.

Potrivit acestuia, excepţie vor face elevii de clasa a VIII-a, care vor termina anul şcolar pe 25 iunie în loc de 11 iunie, elevii de clasa a XII-a, care vor finaliza cursurile semestrului al doilea pe 18 iunie în loc de 4 iunie, dar şi cei din învăţământul profesional şi tehnic, care intră în vacanţa de vară pe 23 iulie în loc de 9 iulie.

Alte articole:   „Opera, la tine în școală!” – noul proiect al Operei Brașov

Ordinul de ministru privind noua structură va fi publicat astăzi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate