blog-logo

Polițiștii au reușit să identifice victima accidentului din 18 martie, de pe 13 Decembrie

Polițiștii au reușit să identifice victima accidentului din 18 martie, de pe 13 Decembrie

La data de 18 martie 2021, în jurul orei 14.20, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier.

Un tânăr, care era angajat în traversarea străzii, în calitate de pieton, a fost surprins și accidentat de către un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 36 ani.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.           

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Întrucât, identificarea victimei accidentului rutier nu a fost posibilă la momentul producerii accidentului, iar starea de sănătate nu permitea audierea acesteia, în vederea înștiințării membrilor familiei și pentru soluționarea cu celeritate a dosarului penal constituit, I.P.J. a solicitat sprijin  în vederea stabilirii identității victimei.

În acest sens, I.P.J. a comunicat următoarele semnalmente ale victimei: adolescent cu vârstă aproximativă între 15-18 ani, caucazian, păr șaten închis ondulat, de lungime medie, constituție astenică, înălțime de aprox. 1,65 m, ochi cu formă normală, de culoare albastru-verzui, buze normale, nas normal-drept, sprâncene groase, bărbie ovală, având pilozități doar în zona mustății, urechile de mărime normală cu lobii lipiți, iar unghiile membrelor superioare având un aspect de parcă ar fi fost roase.

Victima mai prezintă pe abdomen în partea dreaptă, deasupra buricului, o cicatrice, tip tăietură (posibil în urma unei operații),  de aprox. 8 cm. lungime, pozitionată orizontal.

Conform procesului-verbal de cercetare la fața locului, persoana vătămată a fost îmbrăcată cu pantalon de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu glugă, adidasi de culoare neagră.

UPDATE:

În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal constituit ca urmare a accidentului rutier din data de 18 martie 2021, vă comunicăm faptul că victima a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani din județul Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate