blog-logo

Deputați PNL au fost sunați să meargă la DNA Brașov înainte de votul pentru desființarea SIIJ

Deputați PNL au fost sunați să meargă la DNA Brașov înainte de votul pentru desființarea SIIJ

Peste 10 deputați PNL au fost sunați, miercuri, înainte de votul final pe legea pentru desființarea SIIJ, de pe un număr necunoscut, pentru a fi chemați la DNA Brașov, a acuzat liderul PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„Va informez ca s-a petrecut un lucru absolut incredibil. Foarte multi colegi deputati din PNL, cu 40 de minute inainte, cu 30 de minute inainte, cu 20 de minute inaiantea exercitarii votului pe legea pentru desfiintarea SIIJ au fost sunati si convocati la DNA Brasov. Mai multi parlamentari PNL au fost sunati de pe un numar de telefon, probabil cartela. Era un apel fals. Cineva a premeditat.  Cineva a incercat sa ii scoata din sala de plen inainte de vot. (Au fost sunati) Ovidiu Sergiu Bîlcea, Luminița Barcari, Nicolae Giugea, este o listă mare, cred ca sunt peste 10 deputati in aceasta situatie. Le-am sugerat sa faca sesizare la Politie”, a declarat Ludovic Orban, citat de stiripesurse.ro.

Alte articole:   Zeci de șoferi amendați pe Transfăgărășan pentru blocarea traficului 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.