blog-logo

Au trecut 2 săptămâni de când Allen Coliban tot cere demisia șefului Poliției Locale

Au trecut 2 săptămâni de când Allen Coliban tot cere demisia șefului Poliției Locale

Au trecut două săptămâni de când, pe Facebook, Allen Coliban i-a transmis șefului Poliției Locale Nicolae Aldea că îi va cere demisia luni, 8 martie, dacă acesta din urmă nu va lua măsuri în urma scandalului privind organizarea testării polițiștilor locali.

În replică, tot pe Facebook, locul unde se face administrație publică locală la Brașov, șeful de la Poliția Locală i-a transmis primarului că nu poate lua nicio decizie atât timp cât nu există dovada fraudei.

În acest context, în data de 8 martie, Allen Coliban i-a trimis două epistole lui Nicolae Aldea.

„Prima adresă îi cere ca până mâine (9 martie – n.r.) la ora 10:00, să îmi comunice, în scris, deciziile pe care le-a luat în legătură cu examenul de competențe, în jurul căruia planează suspiciuni de fraudă datorită nerespectării regulamentului publicat de organizare a examenului. A doua solicitare, care are termen de răspuns 11 martie, se referă la aspecte legate de activitatea Poliției Locale, reieșite din numeroase sesizări depuse de cetățeni și de personalul angajat în această instituție, în ultimele patru luni. După ce voi primi răspunsurile solicitate, voi lua o decizie în ceea ce privește Poliția Locală. Mesajul meu este foarte clar: Poliția Locală Brașov se confruntă cu un nivel minim de încredere din partea brașovenilor și are nevoie de un management eficient, care să implementeze acțiuni concrete și cu rezultate, care să transforme această instituție într-un serviciu public profesionist. Altfel, rămâne o instituție locală care consumă peste 4 milioane de euro anual, fără a furniza servicii de calitate brașovenilor” – declara Coliban în data de 8 martie.

Alte articole:   Primăria Râșnov: A început modernizarea iluminatului public pe mai multe străzi din oraș 

A trecut și termenul de 11 martie, iar ziariștii au cerut Biroului de Presă lămuriri asupra a ceea ce s-a întâmplat și ce decizie a luat primarul în acest caz. Până la această oră nu ni s-a comunicat nimic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.