blog-logo

Celebrul vlogger BRomania a fost prins drogat la volan, la Râșnov!

Celebrul vlogger BRomania a fost prins drogat la volan, la Râșnov!

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. 

În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Potrivit unor surse neoficiale, dar demne de încredere, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele BRomania. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”.Potrivit unor surse citate de NewsBV, barbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele […]

    Reply
  2. […] Potrivit unor surse neoficiale, dar demne de încredere, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, mult mai cunoscut sub numele BRomania, scrie newsbv.ro. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov