blog-logo

publicitate

Zăpada a rupt un stâlp pe Republicii. Intervenție și pe Mureșenilor

Zăpada a rupt un stâlp pe Republicii. Intervenție și pe Mureșenilor

Un stâlp de iluminat public din centrul orașului a cedat, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultimele zile. Astfel, în jurul orei 03.00, pe strada Republicii, zăpada de pe o casă a alunecat chiar peste un felinar, distrugându-l.

Un echipaj de la Poliția Locală aflat în patrulare a observat incidentul, iar după ce au asigurat zona, au apelat la cei de la ISU și la cei de la Flash pentru a interveni.

În acest context, agenții au verificat și inventariat situația la imobilele din Centrul Istoric și le-au transmis pompierilor unde mai exista acest risc de căderi de zăpadă de pe acoperișuri.

Câteva ore mai târziu de la producerea acestui eveniment, altă echipă de agenți, de data aceasta de la Biroul Rutier, a fost martoră la o alunecare de țigle de pe un imobil situat pe Strada Mureșenilor.

Alte articole:   FOTO Cozi la colegiile din Brașov pentru înscrierea la examenele pentru verificarea cunoștințelor de limbă modernă

Și de aceasta data, polițiștii locali au apelat la profesioniștii de la ISU Brașov pentru a remedia situația, asigurând zona în așa fel încât să nu existe victime, iar pompierii să își poată face treaba. Din fericire, în nici unul dintre cazuri nu au fost înregistrate victime.

Menționăm că Poliția Locală Brașov a trimis somații către proprietarii care au casele în stare avansată de degradare pentru a le asigura.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.