blog-logo

Coliban anunță carantinarea Brașovului pe marți-miercuri

Coliban anunță carantinarea Brașovului pe marți-miercuri

Primarul userist Allen Coliban a anunțat pe Facebook (unde în altă parte?), la o șuetă pe zoom cu secretarul de stat Andreea Moldovan, susținută de USR pe acest post, că Brașovul va intra în carantină marți sau miercuri.

Grija lui Coliban a fost una singură: lumea să nu acuze Primăria că este vinovată de măsura intrării în carantină a municipiului Brașov:

„Deciziile acestea se iau la nivel central, iar noi suntem obligați să le aplicăm la nivel local. Sunt importante pentru a face față contextului actual și a face față zonei de încărcare din zona de ATI”. Mai mult, Coliban recomandă brașovenilor care nu s-au vaccinat să se programeze pentru a se imuniza.

Oamenii nu s-au lăsat păcăliți de vorbele meșteșugite ale celor doi politicieni.

De exemplu, Mariana Tudose„Clujul nu a intrat in carantina, nici la peste 7/1000! Oare, primarul Boc a reușit sa împiedice carantinarea orașului pt ca a avut o influența mai mare la nivel central sau a găsit argumente inteligente?”.

Alte articole:   Peste un miliard de lei pentru centurile orașelor Azuga, Bușteni și Comarnic

Geisler Veronica„Urmați exemplu Franței, închideți Mallurile, Poiana, dar lăsați copii să meargă fizic la școală! Vă rugăm să ajungeți și în Craiter pe Anghel Saligny la blocuri, să vedeți copii cum se joacă printre mașini și la 10 metri de calea ferată!

Izabella Nenciu  „Despre ce vorbim? Primul pas negandit pe care il faceti e sa inchideti scolile de stat! Cele private sunt pline de copii, acolo nu se pastreaza nici o distantare sunt unul peste celalalt…sa numai zic de terase, mall-uri si multe alte locuri aglomerate, acolo virusul nu are acces? Hai sa fim destepti ca in Franta sa deschidem scolile, nu ele cresc numarul de cazuri”.

Vlad Traian Nicolae  „Înainte sa închidem orașul, va întreb, cu cât a crescut numărul de paturi ATI alocate COVID fata de anul trecut, în aceeași perioada?

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au prins un tânăr drogat și băut în trafic

Denisa Prodan: „Deschideti scolile! Atata timp cat in rest nu se impune nimic mai mult decat este in prezent, este DISCRIMINARE la adresa copiilor si a dreptului la educatie! Online ul nu e scoala! Cei care nu vor, sa stea acasa, dar suntem destui care vrem sa faca copii scoala IN BANCI, nu pe calculator. Opriti-va odata cu aceasta vendeta, afterschool urile sunt deschise, dar la scoala nu pot merge?!? Unde este logica?! Nu copiii sunt vinovati pt acest 6/1000 si stiti f bine asta! Rusine!

Majoritatea brașovenilor care au comentat la discuția celor doi politicieni acuză primarul că a lăsat Poiana Brașov deschisă, unde nu se respectă nicio regulă de distanțare fizică și de multe ori nici măcar purtatul măștii.

Alte articole:   Mașinile Salvamont vor putea utiliza girofarul de pe autospeciale

Omenii sunt nemulțumiți că magazinele sunt deschise, dar procesul educațional a ajuns o adevărată bătaie de joc, copiii având parte de cea mai traumatizantă experiență.

Constantin Marin  „Buna seara dle primar, m am inscris pt. audienta asa cum ati recomandat de circa 4 luni. Vreau sa stiu cat mai am de asteptat !!!”

Internauții i-au mai reproșat primarului modul cum (nu) s-a făcut deszăpezirea, precum și starea drumurilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Lasă orașul deschis nesimtitule ! Ai ceva de spus despre pământul de la IUS ?!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate