blog-logo

8 noi fluxuri de vaccinare în județul Brașov. Unde sunt organizate?

8 noi fluxuri de vaccinare în județul Brașov. Unde sunt organizate?

Instituția Prefectului informează că Direcția de Sănătate Publică Brașov operaționalizează 8 noi fluxuri de vaccinare în județ pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech.


Distribuția acestora este următoarea:

  • ■ 1 flux în municipiul Brașov, la CATTIA, str. Institutului, nr. 35
  • ■ 2 fluxuri în municipiul Brașov, la Sala Sporturilor, bd. Gării, nr. 21
  • ■ 1 flux în orașul Predeal, la sediul Primăriei, bd. M. Săulescu, nr. 127
  • ■ 1 flux în comuna Prejmer, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Prejmer, str. Școlii, nr. 2
  • ■ 1 flux în comuna Moieciu, la Căminul Cultural – Primăria Moieciu, str, Principală, nr. 330 A, Moieciu de Jos
  • ■ 2 fluxuri în municipiul Făgăraș, la SC Camelnic Therapy, str. 13 Decembrie, nr. 25
Alte articole:   ANAF a actualizat Ghidul fiscal pentru persoanele care realizează venituri din chirii

Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c. Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa începând din data de 20 martie a.c., prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor cabinete.

Reamintim că programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării.

Alte articole:   VIDEO 500 de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute, într-un complex comercial din Brașov

Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare.

Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar.

Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

Alte articole:   Surprize pentru copii, în 1 iunie, la Prejmer

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] post 8 noi fluxuri de vaccinare în județul Brașov. Unde sunt organizate? appeared first on […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.