blog-logo

Minoră din Teliu dată dispărută aseară, găsită la plimbare într-un taxi

Minoră din Teliu dată dispărută aseară, găsită la plimbare într-un taxi

La data de 19 martie 2021, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată de către bunicul unei minore, în vârstă de 12 ani din localitatea Teliu, județul Brașov, cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliu la data de 18 martie 2021, în jurul orei 18.00 și nu a revenit până în prezent.

UPDATE

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, minora, în vârstă de 12 ani, a fost depistată pe raza localității Teliu, județul Brașov, în timp ce se deplasa cu un auto ce funcționează în regim taxi. Din primele cercetări, tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta urmează să fie încredințată familiei”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Alte articole:   Grupul Iubim Braşovul lansează proiectul elementul vizual în Oraşul Nostru !

Știrea inițială

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,50 m, greutate circa 50 kg, fața ovală, ochi albaștri, păr de culoare șaten închis, lung până la nivelul bazinului, constituție normală.

La momentul plecării aceasta purta bluză de culoare maro deschis, pantaloni tip jeans de culoare albastră și adidași de culoare galbenă.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânâra în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate