blog-logo

Restricții, de astăzi, pe varianta ocolitoare a Brașovului

Restricții, de astăzi, pe varianta ocolitoare a Brașovului

Începând de astăzi se introduc mai multe restricții pe Varianta de Ocolire a Municipiului Brașov din cauza numeroaselor degradări apărute care nu pot fi remediate până la încălzirea vremii:

Prima bandă a fost restricționată pe mai multe porțiuni cu ajutorul balizelor în vederea evitării zonelor pe care au apărut gropi.

A fost introdusă o restricție temporară de viteză la 60 de km/h pe toată porțiunea cuprinsă între DN1 (Dârste) și nodul cu DN11.

A fost restricționată în totalitate banda de mers spre înainte pe DN11, la ieșirea din Brașov, în zona intersecției cu Varianta Brașov și toată circulația se va desfășura prin sensul giratoriu.


Îi rugăm pe șoferi să circule cu prudență pe aceste tronsoane și să respecte semnalizarea temporară.

Alte articole:   Râurile mici din judeţele Harghita, Covasna şi Braşov, sub avertizare de inundaţii până luni la amiază


Menționăm că restricțiile vor fi menținute până când condițiile meteo vor permite continuarea lucrărilor de reparații temporare. Reparații definitive, cu mixtură la cald vom putea efectua doar atunci când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10*C.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.