blog-logo

VIDEO În municipiul Brașov vor fi plantați 1.500 de arbori și de arbuști

VIDEO În municipiul Brașov vor fi plantați 1.500 de arbori și de arbuști

În această perioadă va avea loc și campania de plantări de gard viu, arbori și arbuști, ca urmare a solicitărilor primite de la asociațiile de proprietari sau de la cetățeni, dar și a constatărilor făcute de inspectorii primăriei.

În cazul plantării de gard viu, până în prezent sunt depuse 90 de solicitări, din care 9 sunt în urma constatării inspectorilor primăriei, iar restul de 81 sunt depuse de asociații de proprietari sau persoane fizice. În acest moment, Municipalitatea și-a programat plantarea a aproximativ 2, 5 km de gard viu (2.457 de metri liniari).

În  ceea ce privește plantarea celor 1.500 arbori și arbuști, aceștia sunt din speciile: tei, mesteacăn, prun ornamental, măr ornamental, platan, frasin, pin, thuya, ienupăr și vor fi plantați în 74 de zone din municipiul  Brașov, în toate cartierele. 

De asemenea, asociațiile de proprietari pot solicita Serviciului Amenajare Zone de Agrement (0268/405.000, int. 188, 195, 198) intervenția pentru toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate