blog-logo

Noi linii telefonice pentru programare la vaccinare. Centrele de vaccinare ale MApN, deschise publicului

Noi linii telefonice pentru programare la vaccinare. Centrele de vaccinare ale MApN, deschise publicului

Ministerul Apărării anunță că odată cu Etapa a III-a a vaccinării au fost deschise mai multe linii telefonice pentru programările la vaccinarea anti-COVID-19, iar centrele de vaccinare ale MApN sunt deschide publicului pentru etapa a treia de vaccinare.

Odată cu etapa a treia a imunizării anti-COVID-19, au fost deschise încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile destinate programării telefonice a populației la vaccinare, informează Ministerului Apărării Naționale (MApN).

”Începând de luni, 15 martie, centrele de vaccinare organizate de MApN vor fi deschise accesului public prin Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 și prin apelarea call-center-urilor gestionate de MApN la numărul unic 021.414.44.25”, anunță un comunicat al MApN.

Potrivit sursei citate, de luni, au fost înființate încă 60 de linii telefonice pentru call-center-urile gestionate în totalitate de personalul MApN, destinate programării telefonice a populației la vaccinare, ajungându-se la un total de 600 de linii deschise.

Alte articole:   Experimente inedite de fizicӑ-chimie la Școala Gimnazialӑ Lisa

Suplimentar, tot începând de luni, au fost deschise gradual 180 posturi de tip live-chat, deservite tot de personal MApN, pentru sprijinirea procesului de programare la vaccinare.

În perioada următoare, după parcurgerea tuturor etapelor organizatorice, numărul de centre de vaccinare va crește de la 58 câte sunt organizate în prezent, la 92 centre în toată țara.

Totodată, MApN a demarat un proces de operaționalizare de centre mobile de vaccinare, încadrate cu personal medical propriu, prin care se va asigura vaccinarea persoanelor din localitățile izolate din România.

”Înființarea centrelor de vaccinare de către MApN a avut ca scop reducerea presiunii pe centrele de vaccinare coordonate de Ministerul Sănătății, prin extinderea capabilităților de administrare a vaccinului la nivel național, aceste centre fiind destinate atât personalului MApN cât și a celui din alte instituții ale sistemului național de apărare și, în anumite situații, chiar pentru persoane civile, în conformitate cu procedurile derulate prin platforma unică de programare”, confrom comunicatului MApN.

În vederea informării transparente și corecte a opiniei publice, Ministerul Apărării Naționale a postat, pe pagina oficială de internet, situația centralizată a administrării vaccinurilor împotriva COVID-19 în centrele organizate de MApN. Situația va fi actualizată zilnic.

Alte articole:   WhatsApp lansează o nouă funcţie

Foto: rohealthreview.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.